KvK: 63580691    Btw: NL002318527B67

Prijslijst en wachttijden

De tatoeëerders verdienen geen bakken met geld. Tatoeëerders krijgen per uur betaald, maar dat geld verdwijnt niet rechtstreeks in onze zakken. 
Veel mensen denken dat de uurprijs van tatoeëerders hoog is. Maar ze vergeten dat in deze uurprijs alles zit inbegrepen.
Hier een voorbeeld van een tatoeage van ongeveer 4 uur. 
De tatoeage wordt eerst besproken met de klant, dit duurt gemiddeld 4 uur. De tatoeage wordt hierna uitgewerkt en er wordt een sjabloon (stencil) van gemaakt, dit duurt gemiddeld 3 uur. Daarna moet er nog 4 uur getatoeëerd worden. Opgeteld zijn wij dus 11 uur bezig met een tatoeage waarvan de klant 4 uur x €120 betaald. Tevens zit in de uurprijs inbegrepen: Inkt, naalden, handschoenen en alles wat er meer bij komt kijken om een tatoeage te zetten natuurlijk. En niet te vergeten de schoonmaak, belastingen, GGD controles, huur, vergunningen enz. enz. 
Een gemiddelde professionele tatoeëerder verdient gemiddeld net zoveel als een timmerman, stratenmaker, metselaar, schilder enz. Als je bij een timmerman een deur besteld en deze door hem laat afhangen en hij is daar een uur mee bezig, betaal je ook geen 40 euro voor het uur werk, maar 150 euro of meer. Ja natuurlijk moet ook die deur van 110 euro betaald worden en dat vindt iedereen normaal......

De prijzen en wachttijd voor een tatoeage kan ik helaas niet geven via email, telefoon of multimedia. Dit omdat er meer bij komt kijken dan alleen maar de afmeting van de tatoeage. Ik heb met meerdere punten te maken voordat er een prijs kan worden gegeven of het bepalen van een wachttijd.
De punten waar ik (en jij) zoal rekening mee moeten houden zijn:

 • Grote en soort van de tatoeage:
  Ook al stuur je een foto op van het idee wat je wilt, dan nog is het bijna niet te zeggen. De arm of been op die foto hoeft nog niet de grote van jouw arm of been te zijn. Ben jij veel breder of smaller dan zal er al een prijsverschil zijn en in sommige gevallen is het niet eens mogelijk om dan die bepaalde tatoeage te zetten als deze op een andere plek zit of dat deze verkleint dient te worden.

 • De bewerkelijkheid van de tatoeage:
  Dit kan op veel punten al een verschil in de prijs geven, ook al stuur je een foto mee. Ik hou rekening met het verloop en vormen van je lichaam, zodat de tatoeage het beste uit komt. Veel kleine tatoeages kunnen vaak niet nog kleiner.

 • Plek op het lichaam:
  Een kuit werkt voor mij veel makkelijker dan bijvoorbeeld op de binnenkant van je bovenarm. De kuit zal dan ook in het algemeen goedkoper zijn dan die andere plek, terwijl het om de zelfde tatoeage gaat.

 • Kleur of zwart / wit:
  Of vol met kleur of gedeeltelijk ingekleurd en de rest zwart wit of met water-colour......er zijn zoveel manieren hoe ik je tatoeage kan inkleuren, ideeën waaraan jij misschien helemaal niet hebt gedacht.

 • Huidtype:
  Moeten we bijvoorbeeld rekening houden met moedervlekken en dergelijke, zitten er littekens enz. enz

 • Wachttijd:
  Dit heeft ook te maken met jouw agenda. Ik doe er echt alles aan deze zo kort mogelijk te houden, maar moet o.a. rekening houden met bovenstaande punten.

 • Andere ideeën wat betreft ontwerp:
  Ik heb de opleiding grafisch vormgever met succes afgelopen en kijk al zeker 10 jaar bij mijn vader Herco over de schouder mee en heb daardoor een heel andere kijk op bepaalde ideeën dan dat jij hebt. Dat is ook 1 van de redenen waarom ik je graag persoonlijk spreek. Het wil echter niet zeggen dat jouw idee niet goed is, maar om e.e.a. samen te bespreken, gaat er vaak een wereld voor je open.

 • Uurprijs:
  De uurprijs die ik hanteer, ligt op het landelijke gemiddelde van iedere gerenommeerde tattoo shop in Nederland met net zoveel ervaring als ikzelf. Diegene die beweren dat ik duurder ben, zijn bij thuisprikkers, dan wel beunhazen geweest.

 • In het kort gezegd: 
  Voor een betere uitleg, prijs opgave en wachttijd nodig ik je daarom graag uit om een afspraak te maken om je tatoeage te bespreken en met mij (of een van ons) van gedachten te wisselen. Vaak hoor ik dat de klant van ver moet komen en dat het lastig is om alleen hiervoor langs te komen, dat snap ik en vindt dit natuurlijk erg vervelend voor je. Maar begrijp wel, dat ik dit doen om je geen verkeerde info te geven en om je met al je vragen bij te staan en een speciaal voor jouw ontworpen tatoeage te maken. Wanneer je langs komt om je tatoeage te bespreken, zet dan a.u.b. al je ideeën en foto's op een USB-stickje en neem dit mee. Vanaf een mobieltje werkt voor mij niet makkelijk.

 • Aanbetaling:
  Wanneer je, na het vrijblijvende bespreken, besluit om een afspraak voor je tatoeage te maken, hou er dan rekening mee dat ik werk met een aanbetaling. Deze aanbetaling van €75.- per sessie, wordt verrekend bij het laten zetten van je tatoeage en moet worden betaald bij het maken van je afspraak. Voor het bespreken reken ik natuurlijk geen geld! Bij mij kun je alleen cash betalen. Wees verstandig en neem contant geld mee, dit scheelt weer tijd bij het inplannen,

 • Bespreken:
  Ik wil graag de tijd voor je nemen om de tatoeage met je te bespreken,ik wil je gewoonweg niet op het verkeerde been zetten, maar je een eerlijke prijs en wachttijd geven.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now